top of page

Произведени в Северна Америка     (En)

Broil King® качества! (En)

Какво да търсим в грила? (En)

Видеата са без превод, но са достатъчно красноречиви, особено на цял екран ;)

Канадско газово барбекю / или с въглища

Пълна информация и цени за

съответните модели в Е-магазин

Направени в Канада и известни в цял свят, Broil King® произвежда газови барбекюта. Точно затова всеки детайл, всеки инжинерен дизайн ги откроява измежду всички останали конкуренти.
Broil King имат варианти на размери и на цени, подходящи за всеки. От малкият, преносим модел Porta-chef, до огромният Imperial XL. И всички вътрешни части на моделите са от неръждаема стомана, включително и изпарителната система Flav-R-Wave, а повечето имат чугунени скари.
Елате и вижте защо Broil King е една от най-търсените марки на пазара за барбекюта.
Вече имат и смоукър на въглища- Broil King Keg, с изключително добри качества, който завладява сърцата на любителите на опушени храни.

Удоволствие е да притежаваш газово барбекю, произведено в Канада на световноизвестната фирма BROIL KING! Това вече е възможно и в България.
Предимствата на готвенето на газово барбекю са много. Удобството да завъртиш един ключ и да натиснеш едно копче- няма конкуренция. Барбекюто се затопля за броени минути и вие сте напълно готови да приготвите вкусната и здравословна храна за вашето семейство и приятели. Трябва да споменем, че на него могат да се приготвят едновременно, и основното печено ястие, и зеленчуците за гарнитура към него. Това съкращава времето за готвене поне наполовина. Газовите барбекюта на “BROIL KING” са напълно пригодени за инсталация на двора или на балкона, а преносимите видове могат да са чудесна екстра към всеки пикник. Едва ли някой не си е пожелавал да има възможност да изнесе кулинарния процес извън горещата кухня през топлите пролетни, летни и есенни месеци.

НИЕ СМЕ ТОЧНО КАТО ВАС

Ние искаме да се гордеем с нещата, които притежаваме и да сме уверени в добрата им работа и издръжливост.

За хората, които обичат спокойствието, предоставено от живота на открито в “BROIL KING”, ние правим широка гама от барбекюта на газ ( на П/Б или природен газ)! или на въглища.

Ние сме в семейството на производителите на барбекюта, които правят такива повече от 25 години и се открояват с едно от най-високите качества в света

Нашият фокус е да вградим отлично представяне и висока издръжливост в сърцето на абсолютно всяко барбекю, произведено от нас. Гордеем се и с факта, че клиентите дават признание на нашите усилия и постоянно оценяват “BROIL KING” като "барбекю с най-високо качество"

 

НИЕ СМЕ ЯВЛЕНИЕ
Собствениците на “BROIL КING” непрекъснато препоръчват на приятелите и роднините си да си купуват нашите барбекюта, защото те са сътворени от ентусиазирани хора и експерти с много знания за печенето на барбекю.
Барбекютата на “BROIL КING” се подлагат на сурови изпитания преди напускане на фабриката където са произведени, за се уверим, че ще ви донесат превъзходни резултати.

В Сърцето на Всеки “BROIL KING” е заложена Легендарна Система за Готвене

Ние произвеждаме висококачествени барбекюта Това е всичко, което правим и го правим добре! Десетилетният ни опит ни е учил какво се изисква за да се направи барбекюто майсторски, така че то да работи при всякакви условия, да се затопля светкавично и на което да се приготвят най-добрите пържоли и стейкове

Какво прави нашата система за готвене толкова легендарна?

Това е мощната и ефикасна система на горелките от неръждаема стомана.  Патентованият дизайн “тръба в тръба” на на горелките “Dual tube”™ е създаден от инжинери да доставя постоянен пламък по цялата им дължина, с което се осигурява много ефикасно разпределение на топлината. Те са с 10 г. гаранция. Броят на ототворите по тях достига 360!.

Масивните скари за печене предоставят най-доброто разпределение на необходимата температура за запазване сочността и вкуса на скарата. Неръждаемата стомана или чугуна, от които са изработени ги прави издръжливи и лесни за поддръжка, което пък от своя страна ги прави идеални са за всекидневно ползуване

Чугунените скари за печене- поддържат топлината по-добре от повечето материали като това ги прави най-ефективните за техниката обгаряне на меса. Нашите скари са двулицеви, което ви дава допълнителни предимства. Едната страна е по-широка и с отлети каналчета, по които се задържат соковете и така месото да се "самонамазва" с тях. Другата страна е с остър ръб, които придава на пържолите ненадминат ресторантски вид.

Професионалните скари от калена неръждаема стомана са много масивни. Пръчките им са с голям калибър. Високо качественият инокс осигурява отлично задържане на топлина и са с дълготрайна издръжливост. Лесни за използване и лесни за почистване

Уникалният дизайн на системата за готвене “Flav-R-Wave”™ се намира над горелките. Тя осигурява отлична равномерност на разпределение на топлината и контрол над потенциални лумвания, причинени от капеща мазнина. “Flav-R-Wave”™ улавя капките моментално, изпарява ги и ги връща към приготвяното ястие като му придава уникалния вкус на ароматно барбекю.


Контролните ключове с патентованата Прецизна Линейна Струя™ позволява абсолютно точен контрол над температурата за готвене, така че винаги да постигнете перфектното количество топлина.

Системата за запалване "Sure-Lite"™ ви осигурява спокойствие на духа, че вашето барбекю ще запали при всякакви климатични и атмосферни условия.

Директният пламък на Задната горелка ви дава възможността да сътворите печени на чеверме ястия с професионален ресторантски вид. Комплектът за луксозно печене на чемерме включва моторче за вътренето му, вилици за захващане на печеното, издръжлив шиш и контра-балансьор, който ще ви помогне да печете лесно големи късове месо, даже пуйка

Страничната горелка с голяма мощност, ще ви помогне да правите превъзходни сосове, супи и гарнитури, докато използувате скарите за печене.


Неръждаемите тела на барбекюто, които са достатъчно дълбоки, осигуряват приготовление на храните като във фурна. Направени са от неръждаема стомана или най-висококачествен кален алуминий, почти не отдават топлина и имат дълготрайна издръжливост.

Всеки метален компонент има цинково покритие и е полиран с висококачествена боя, която да осигури дълготрайна протекция срещу появата на ръжда.

Нашите странични полици, просторни шкафове, удобни чекмеджета и интегрирани закачалки (за щипци,четки и т.н) са пефектни за съхранението на всичко, което ще ви е необходимо по време на готвенето.

Quality Barbecues English
Барбекюта Български
bottom of page