top of page

БАРБЕКЮТА

НАШАТА ПЪЛНА СЕЛЕКЦИЯ ОТ БАРБЕКЮТА И ПРОДУКТИ ЗА ТЯХ

Всички барбекюта и продукти, които предлагаме, имат всички необходими сертификати за употреба в ЕС и България. Гаранциите, предлагани от производителите се изпълняват тук, в България!

 

Нашата мисия на GREAT WESTERN барбекюта е да намерим най-добрите от тях, достъпни на европейския пазар и да ги доставим тук за вас. Ние пътуваме до най-големите изложения в Европа и лично инспектираме качеството на продуктите и фирмите. Уверени сме, че сме намерили най-доброто от най-доброто, и сме горди да ви го предоставим.

Барбекюта на въглища

(дърва и дървени пелети)

От барбекю гиганти като WEBER® и NAPOLEON® до специализираните керамични камадо на PRIMO OVAL® и KAMADO JOE®, ние доставяме само най-добрите налични барбекюта на дървени въглища.
Вземете традиционния опушен и нежен аромат на барбекюто на въглища у дома с вас и сами ще усетите разликата !

 

 

Барбекюта на Газ

Барбекюто на газ е най-популярният начин за правене на барбекю. Имаме грилове във всички различни размери, марки и модели, за да отговарят на вашите нужди за печене.

Газовите барбекюта могат да имат чевермета, странични котлони, а дори и  вградени смоукъри. Посетете е- магазина, за да видите всички тях!

Опушвачи / Смоукъри

Заедно с нашата селекция от опушвачи на въглища и вградените опушвачи в нашите газови барбекюта, ние можем  също да предложим и електрически, такива работещи с дървесен чипс.

Погледнете системата за опушване BRADLEY® или традиционната пушилня Pro Q и още много възможности в е- магазина ни.

Преносими барбекюта

Търсите барбекю, което да вземете на пикник? Или може би такова, подходящо за малкия ви балкон? Преносимите барбекюта са перфектното решение за вас.

С изобилие от възможности, включително на газ и на въглища,  ние имаме всичко. проверете в е-магазина за повече информация!

Вградени барбекюта

Тези барбекюта са част от идеалната външна кухня. С възможностите и изобилието от грилове, котлони, врати и т.н, които FIRE MAGIC® и NAPOLEON® ви предлагат, вие можете, да осъществите мечтите си за живот на открито!

Проверете е-магазина за повече информация!

Електрически барбекюта

Барбекютата на ток са чудесна алтернатива за печене на грил в забързаното ни ежедневие, а и когато нямаме много място на балкона или терасата. Барбекютата на ток на WEBER® и OUTDOOR CHEF® ще ви дават чудесни резултати и преживявания.


Проверете е-магазина за повече информация!

 

© 2009 - 2016 STERLING MARKETING. ALL RIGHTS RESERVED.
Quality Barbecues English
Барбекюта Български
bottom of page