top of page

  НАШИТЕ БАРБЕКЮ МАРКИ

 

 

НИЕ ИМАМЕ ТОВА, КОЕТО ТЪРСИТЕ !

"Great Western Барбекюта" се гордее с възможноостта да достави за вас в България някои от най-добрите барбекюта от целия свят. Марките и продуктите, които са в магазина ни са подбрани внимателно, за да предложим разнообразие от модели и отлични резултати при готвенето ви на открито.
Проверете интернет сайтовете на фирмите по-долу, за да научите повече за марките, които имаме и за техните продукти..

барбекю Weber

Абсолютно и безапелационно, WEBER са най-известните в света американски барбекюта. Тази марка е синоним за качество и е с репутация за превъзходна работа и дългогодишен живот. Историята им започва в далечната 1951 г. Tе доминират пазара на барбекюта.

барбекю Broil King

Broil King e Висококачественo и универсално барбекю на газ (пр/б и пр.газ) за ежедневна употреба. Произведени в Канада или САЩ в зависимост от конкретния модел. Те са постоянно класирани в топ десет за техния клас заедно с гриловете Napoleon® и Weber®.

 

барбекю Fire Magic

Луксозните гриловете на FIRE MAGIC® са в своя собствена лига! Правят се в щата Калифорния, изцяло от инокс 304 (стомана за хранителната индустрия) от 75 г, за клиентите, които изискват само най-доброто. Имаме и всички аскесоари за вашата приказна, външна кухня. Повечето модели имат и мобилни варианти.

барбекю на Въглища

 

Барбекютата на немската фирма Chargriller са за тези от вас, който предпочитат традиционните начини за печене на дървени въглища. Те са стабилни, тежки, издръжливи и с чугунени скари. Предлагат няколко модела с различни размери и екстри.

барбекю Napoleon

Eдна от най-добре управляваните компании в Канада за 2015, Napoleon правят барбекюта повече от 30 години. Винаги поставяни в челната десятка за качество и изпълнение. Те предлагат някои функции, неналични при други марки. Предлагат и комбинирани барбекюта на газ (пр/б и пр.газ) и въглища.

керамично барбекю Primo

PRIMO OVAL® са единствените грилове "Камадо" с овална форма и единствените, които се правят в САЩ ! Използуват древна японска, керамична технология "камадо", за да ви доставят върховно удоволствие при готвене с дървени въглища! Овалната форма ви дава възможност да готвите едновременно на различни температури, което е изключително предимство за кулинарите. Той е избранникът на Jack Daniel's

 

барбекю Керамик Kamado Joe

Прекрасен, керамичен грил-опушвач на дървени въглища, в който храната остава толкова сочна. Кръгло "Камадо" с възможност за готвене на няколко температури едновременно? Това е напълно осъщесвимо, с иновациите на KAMADO JOE® , които вървят в комплект с грила, а не като екстри.

bull grills logo.jpg

Bull Barbecues are a premium grill line with cart models, built in models and pizza ovens. Coming soon

опушвач Pro Q

Английските ProQ®  са водните опушвачи на въглища, известни като "куршум-смоукъри" поради странната си форма. Те са с голям капацитет, дават отлични резултати, могат да се ползуват като обикновено барбекю на въглища. С помощта на приставка можете да ги ползувате за "студено" опушване.

 

petromax-logo.jpg

От създаването на фенера Petromax през 1910 г. в Германия, компанията Petromax продължава да предлага продукти с най-високо качество, които са синоним на името им.

 

Оттогава освен оригиналните лампи Petromax те разшириха гамата си, за да включат всичко необходимо за готвене на открито. Независимо дали е за лагерен огън, за въглища или скара: С техните висококачествени продукти за готвене на открито, приготвянето на храна на открито ще се превърне в кулинарно изживяване. От грилове и зони за готвене до холандски фурни и тигани, заедно с разнообразните аксесоари, Petromax предлага всичко необходимо за готвене на открито.

плоча Plancha Mania

Произведени във Франция, PLANCHA MANIA® ENO са на газ (П/Б или пр. газ) и са трудно достижими като качество и изработка. "Горещите плочи" са тройно емайлирани с порцелан върху чугуна и с неръждаема стомана проба 304 на корпуса. Най-популярни за испанска и френска кулинария, която се налага бързо в останалия свят.

 

барбекю Outdoor Chef

Швейцарската фирма OUTDOOR CHEF™  е известна с изключително добрите си и версатилни газови барбекюта, тип "котле". Те готвят чудесно, заемат много малко пространство, лесни са за поддръжка, имат много добри гаранции и са с патентованата система за готвене "Funnel".

Quality Barbecues English
Барбекюта Български
bottom of page